Leontien van Rooij

Leontien van Rooij is afkomstig uit een echte ondernemersfamilie en weet dus als geen ander wat er komt kijken bij het reilen en zeilen van een bedrijf. Als het gaat om het aanvragen van vergunningen of de weg vinden binnen gemeentelijke regelgeving, is Leontien de aangewezen persoon. Als voorzitter van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Ermelo en lid van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Wijk bij Duurstede weet ze tevens van de hoed en de rand als het gaat om hoe adviezen bij de gemeenten tot stand komen en waar op wordt gelet.

Halverwege haar loopbaan heeft Leontien een aantal jaar doorgebracht binnen het sociale zekerheidsrecht, zodat zij in staat is altijd beide kanten van de medaille te zien.

Een ander speerpunt in de praktijk van Leontien is het huurrecht en het VvE appartementsrecht. Leontien staat inmiddels jaren particulieren en ondernemers bij op dit gebied.

Deze brede blik maakt haar tot een scherpzinnige en bekwame juridisch adviseur voor elke ondernemer of particulier.

Leontien van Rooij is lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten.

Leontien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocatenkantoor de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Bestuursrecht
– Burgerlijk procesrecht
– Huurrecht
– Sociaal zekerheidsrecht

Schuiven naar boven