Incasso

Bedrijf

Het ondernemerschap is geweldig, maar kent ook minder leuke kanten. Niet betalende debiteuren staan bij veel bedrijven in de top 5 van grootste zorgen. Natuurlijk wil je er het liefst samen met de leverancier of klant uitkomen, zeker als het een samenwerking voor langere duur betreft. Maar in sommige gevallen blijkt dit onmogelijk en blijft de betaling uit, ondanks herhaaldelijke betalingsverzoeken. Veel ondernemers denken dat het dan direct nodig is om een incassobureau in te schakelen. Niets is minder waar. Met hulp van een advocaat kunnen veel betalingsproblemen snel opgelost worden zonder tussenkomst van een incassobureau. Wel zo prettig.

Apriori Advocatenkantoor helpt ondernemers om op efficiënte wijze met betalingsproblemen om te gaan. Natuurlijk zijn we er ook om contracten op te stellen of na te kijken, om zo in de toekomst heldere afspraken vast te leggen en problemen te voorkomen. Neem contact op voor meer informatie over onze dienstverlening bij betalingsproblemen.

Particulier

Een betalingsachterstand kan ertoe leiden dat de schuldeiser (de partij waar jij geld aan moet betalen) een incassobureau of deurwaarder inschakelt. Dit kan tot vervelende situaties leiden, zoals extra kosten of uiteindelijk zelfs beslaglegging op (een deel van) je bezittingen. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Allereerst is het van belang te weten wat jouw rechten zijn en wat een incassobureau of deurwaarder wel en niet mag doen. Ook is het zorg om bij een dagvaarding of brief van een deurwaarder of incassobureau snel en correct te reageren.

Apriori Advocatenkantoor staat voor je klaar om je juridisch te begeleiden indien je met deurwaarders en incassobureaus te maken hebt. Neem contact op indien je ondersteuning nodig hebt.

Schuiven naar boven