Tarieven

Natuurlijk is het belangrijk en prettig om van tevoren te weten weten welke kosten er verbonden zijn aan onze juridische dienstverlening. Omdat geen enkele samenwerking hetzelfde is, bieden wij verschillende prijsmodellen aan.

Een eerste kennismakingsgesprek is bovendien altijd kosteloos.

Vast uurtarief: Voor werkzaamheden wordt voor bedrijven een uurtarief excusief btw en voor consumenten een uurtarief inclusief btw overeengekomen. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de aard van de zaak.

Heb je een rechtsbijstandsverzekering? Informeer bij de verzekering naar de mogelijkheden. Vaak bestaat er de mogelijkheid van vrije advocaatkeuze waardoor Apriori Advocatenkantoor je kan bijstaan en de verzekering de kosten dekt.

Gefinancierde rechtsbijstand: Indien het inkomen en de aard van de zaak zich er voor lenen, kan gefinancierde reachtsbijstand worden aangevraagd voor particulieren. Afhankelijk van de hoogte van het inkomen, zal de Raad van Rechtsbijstand een eigen bijdrage opleggen, hetgeen de uiteindelijk de te betalen advocaatkosten zijn.

Vaste prijs: Bij een vaste prijs spreken we van tevoren één totaalbedrag af. In ruil voor dat bedrag leveren wij het afgesproken product of verzorgen we de afgesproken dienstverlening.

Strippenkaart: Een strippenkaart biedt korting doordat in één keer meerdere uren afgenomen worden. Bij afname van 4 uur juridische dienstverlening ontvangt u 1 uur extra juridisch werk gratis. Bij afname van 9 uur juridische dienstverlening, ontvangt u 2 uur juridisch werk gratis. Strippenkaarten zijn onbeperkt geldig en worden vooraf gefactureerd.

Abonnementen: Voor bedrijven die regelmatig een beroep doen op Apriori Advocatenkantoor, bieden wij de mogelijkheid een abonnement af te sluiten tegen een interessant tarief. Ieder abonnement wordt op maat samengesteld en afgestemd op de specifieke wensen en behoeften. Abonnementen hebben een looptijd van minimaal 3 maanden, waarna ze maandelijks opzegbaar zijn. Abonnementen worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Pakketten: Door onze jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, weten we wat de juridische documenten zijn die het meest worden aangevraagd. Deze hebben wij samengevoegd in aantrekkelijke pakketten. Uiteraard wordt er binnen zo’n pakket altijd rekening gehouden met persoonlijke wensen. Neem voor meer informatie contact op.

Bij Apriori Advocatenkantoor ben je verzekerd van persoonlijk en deskundig advies tegen scherpe tarieven. In de meeste gevallen kun je van onze diensten gebruik maken via je rechtsbijstandverzekering.

Neem contact op indien je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Schuiven naar boven