Burgerlijk recht

Contracten

Een samenwerking met een nieuwe leverancier aangaan of een bedrijf voor langere tijd verbinden aan een nieuwe distributeur. Dat doe je niet zomaar. En hoewel er van beide kanten alle vertrouwen is in het nieuwe partnerschap, lopen zelfs de beste huwelijken soms op een scheiding uit. Een heldere overeenkomst geeft zekerheid. Beide partijen weten waar ze aan toe zijn en er is iets om op terug te vallen.

Apriori advocatenkantoor biedt complete ontzorging en stelt contracten van A tot Z op, zodat jij namens jouw onderneming met een gerust hart de samenwerking aan kunt gaan. Ligt er al een overeenkomst – opgesteld door één van beide partijen – en is er behoefte aan een scherpe juridische blik? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie over onze dienstverlening rondom het opstellen en nakijken van contracten.

Ook als particulier kan je een (geld)leningsovereenkomst aangaan met iemand. Maar wat als die persoon zijn verplichtingen uit de overeenkomst niet nakomt?

Procederen

Als het toch anders loopt dan gehoopt, dan kan Apriori advocatenkantoor je ook bijstaan in een procedure. Een verzetprocedure, hoger beroep of een executiekort geding, Apriori advocatenkantoor heeft jarenlange ervaring in het voeren van dergelijke procedures.

Zzp’er

Je gaat de sprong wagen en aan de slag als ZZP-er. Natuurlijk is het maken van je nieuwe website, je visitekaartjes en een spetterende profielfoto veel leuker dan al die saaie juridische documenten. En toch klinkt er ergens in je achterhoofd een stemmetje: “Vergeet je je algemene voorwaarden niet en een opdrachtovereenkomst voor als je straks klanten gaat krijgen? En je weet toch dat je ook nog een privacyverklaring en cookiestatement nodig hebt om aan de AVG te voldoen?”

Schuiven naar boven